Naša platforma za organizaciju privatnih događaja na brodu stvara magične trenutke i nezaboravne uspomene za svakog gosta. Nudimo vam mogućnost da svoje posebne trenutke proslavite na najuzbudljiviji način – ploveći po prekrasnim vodama Jadranskog mora.

Zamislite se kako u zagrljaju kristalno čistih valova provodite rođendansku proslavu ili djevojačku večer uz ugodnu glazbu i osvježavajuće koktele. Naši brodovi postaju poprište vaše romantike, gdje se zaljubljeni parovi gube u čarobnom zalasku sunca, stvarajući nevjerojatne trenutke za pamćenje.

Osim toga, ljubitelji gastronomije mogu uživati u ekskluzivnim gastronomskim putovanjima na brodu, gdje će imati priliku kušati vrhunska jela pripremljena od lokalnih sastojaka, uz pratnju vrhunskih vina.

Ponuda

No, naša ponuda ne zaustavlja se samo na romantičnim večerima ili slavljenju posebnih prigoda. Naši brodovi su također idealno mjesto za poslovna druženja ili korporativne događaje, gdje se timovi povezuju u opuštenom okruženju, potičući kreativnost i produktivnost.

Sve što trebate učiniti je prepustiti se našem timu stručnjaka koji će ispuniti vaše želje i pretvoriti vaše snove u stvarnost. Uz nas, svaki događaj postaje posebno iskustvo koje će se prepričavati još dugo vremena. Dopustite nam da budemo vaši partneri u stvaranju nezaboravnih trenutaka na moru.
Otkrijte

zašto isploviti sa nama

  •  Iskusite nezaboravne trenutke na otvorenom moru
  • Uživajte u luksuznom i udobnom okruženju na našem brodu
  • Otkrijte skrivene uvalice i prekrasne krajolike Istre s druge perspektive
  • Upoznajte lokalnu kulturu, gastronomiju i tradiciju istarskog poluotoka
  • Stvorite nezaboravne uspomene sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama
  • Iskusite romantične trenutke uz zalazak sunca ili uzbudljivu zabavu uz glazbu i koktele
  • Odmorite se i opustite daleko od užurbanosti svakodnevnog života