Izleti u unutrašnjost Istre:
Otkrijte čarobni svijet unutrašnjosti Istre uz naše stručno vođene izlete i ture koje vas vode kroz slikovite krajolike, tradicionalna istarska sela i povijesne lokalitete. Iskusite autentičnu istarsku kulturu i način života dok ispijate najbolja istarska vina izabranih istarskih vinara, upoznajete Istru kroz vinograde, maslinike i pitoreskna sela te se upoznajete s lokalnim stanovništvom i njihovim kulturnim i enogastronomskim običajima. Uživajte u degustacijama tradicionalnih istarskih specijaliteta i vina, upijajući okuse i mirise ovog prekrasnog kraja.

Izleti duž obale Istre:
Zaronite u ljepote obale uz naše izlete koji vas vode duž zapadne obale Istre, gdje ćete otkriti netaknute plaže, skrivene uvale i šarmantne obalne gradove. Uživajte u osvježavajućim kupanjima u kristalno čistom moru, šetnjama uz obalu i istraživanju povijesnih znamenitosti koje obilježavaju obalu Istre. Osjetite duh Mediterana dok se opuštate na brodu, uživate u zalascima sunca i stvarate nezaboravne uspomene s obitelji i prijateljima ili poslovnim partnerima.

Enogastronomski doživljaj Istre:
Upustite se u nezaboravno gastronomsko putovanje kroz Istrijansku kuhinju i vinske staze uz naše enogastronomske izlete. Posjetite lokalne vinarije, maslinike i sirane te se upoznajte s procesom proizvodnje tradicionalnih istarskih proizvoda.
Okusite bogatstvo okusa i mirisa istarske kuhinje kroz degustacije autohtonih jela, sireva, maslinovih ulja i vrhunskih vina.

Izleti do Nacionalnih Parkova:
Otkrijte prirodne ljepote Hrvatske uz naše izlete do nacionalnih parkova kao što su Plitvička jezera, Brijuni, Krka i Kornati.
Provedite dan istražujući spektakularne krajolike, netaknutu prirodu i impresivne vodene kaskade nacionalnih parkova. Upoznajte bogatstvo biološke raznolikosti i očaravajuće prirodne fenomene koji čine ove destinacije nezaobilaznim mjestima za posjet.

Organizacija Team Buildinga:
Dopustite nam da vam pomognemo u organizaciji team building događaja koji će ojačati timsku suradnju, motivaciju i međusobno povjerenje vašeg tima. Kreirajte nezaboravno iskustvo za svoje zaposlenike kroz timski izazove, aktivnosti povezivanja i team building igre koje potiču timski duh i produktivnost. Iskoristite naše bogato iskustvo i stručnost kako biste osigurali da vaš team building događaj bude uspješan i nezaboravan za sve sudionike.

Porto Bussola

Istra - regija bogata poviješću, kulturom i prirodnim ljepotama. Njezina raznolikost ogleda se u mnoštvu vinograda, maslinika, pitoresknih sela i obalnih gradova. Ova regija poznata je po svojoj autentičnoj gastronomiji, gdje se tradicionalna istarska jela pripremaju od svježih lokalnih sastojaka poput maslinovog ulja, tartufa, ribe i morskih plodova. Istria također obiluje kulturnim i povijesnim znamenitostima, poput antičkih gradova Pule i Poreča, srednjovjekovnih gradića Motovuna i Grožnjana te brojnih rimskih amfiteatara i crkava.

Porto Bussola iz Poreča je stručna tvrtka koja nudi organizaciju različitih vrsta izleta, prilagođenih svakom gostu, uz izvanredno iskustvo i pažljivo planiranje. Naš tim vješto upravlja svakim detaljem kako bi osigurao nezaboravne avanture i ispunio želje svih naših klijenata.

Otkrijte

porto bussola - to smo mi

Stručnost: Naš tim posjeduje bogato iskustvo i stručnost u organizaciji različitih vrsta izleta, što nam omogućuje pružanje vrhunske usluge i nezaboravnih iskustava.

Prilagođenost: Fleksibilnost nam omogućuje prilagodbu svakog izleta prema potrebama i željama naših klijenata, čime osiguravamo personalizirano iskustvo.

Kvaliteta: Koristimo najbolje resurse i opremu kako bismo osigurali visoku kvalitetu svakog aspekta izleta, od prijevoza i smještaja do aktivnosti i usluge.

Pouzdanost: Porto Bussola je pouzdan partner koji brine o sigurnosti i udobnosti svojih gostiju, pružajući im miran i bezbrižan doživljaj.

Raznolikost ponude: Naša široka ponuda izleta obuhvaća različite destinacije i aktivnosti, od obilazaka gradova i prirodnih ljepota do enogastronomskih doživljaja i avantura na moru.

Profesionalnost: S našim profesionalnim timom, svaki detalj izleta je pažljivo planiran i izveden kako bi se osiguralo zadovoljstvo i uživanje svakog gosta.